Generel brug Xinghao Newstyle Træbørstole

Xinghao er dedikeret til at tilbyde hjemme levende produktløsninger, herunder lokalisering af lagerservice, transportservice, betalinger og online marketing og andre relevante supporttjenester. Med ovenstående tjenester har vi med succes hjulpet vores online og offline butiksejere, ...

Produktdetaljer

Emballeringsdetaljer:

Materiale: PU sæde, træ, forkromet gasløft og bund, højdejusterbar.

Gasløft: 330mm

Base: Dia385mm * 1.2mm

CTNS: Brown Carton

Farve: hvid sort gul blå grøn rød orange og så videre

Specifik anvendelse: Barstol

Oprindelse: Zhejiang, Kina

Leveringsdetalje:

20 dage efter indbetaling af depositum.

Xinghao er dedikeret til at tilbyde hjemme levende produktløsninger, herunder lokalisering af lagerservice, transportservice, betalinger og online marketing og andre relevante supporttjenester.
Med ovenstående tjenester har vi med succes hjulpet vores online og offline butiksejere, detailhandlere, distributører, grossister fra Amerika, Europa, Japan mv.

I år 2017 vil vi gøre en større indsats for at udvikle vores distributører i Nordamerika for at hjælpe flere køber med lager- og transporttjenester og fleksible betalingsmetoder til at hjælpe dem med at få flere forretningsmæssige chancer. Kom og nyd vores one stop service. Lad os gøre det til succes vores samme karriere med dig.


IMG_9220.JPG


IMG_9227.JPG


IMG_9228.JPG


IMG_9231.JPG


IMG_9232.JPG


Velkommen til engros den generelle brug xinghao newstyle træ barstol på rabat med vores fabrik. Som en af de professionelle kinesiske moderne kontormøbler leverandører, vil vi tilbyde dig billig pris og god after-sales service.

Undersøgelse