Hjem > Udstilling > Indhold

6 tips til at lære dig at vælge et barbord og stol

Feb 20, 2018

1. Baren og stolen materiale

Anvendelsen af materialet bestemmer dets bærbarhed, bærbarhed og naturligvis træ, og selvfølgelig vil bambusens virkning blive bedre. Men hvis bar-ejeren ikke synes det er egnet til rengøring, vil det være godt at levere plastik.

2. Højden af barstolen

Barstolens højde bør betragtes som den vigtigste ting i bardesignet, selvom alt afhænger af barens højde, men folk har deres egne standarder. Den passende højde er overalt mellem 7 og 13 tommer over stolen.

3, kvalitetstest af stolen stol

Kontroller barstolstrukturen er fast eller ej: Ved valg af barstol i cementgulvet skal man forsigtigt falde, hvis lyden ringer, forklare kvaliteten er bedre; hvis lyden hæs, har splittet Li Zhen pull murmur, der ikke er kombineret med stramme mortise struktur er ikke stærk.

4, vælg den garanterede barstol mærke

Der er mange mærker af bar stole. Forskellige mærker har forskellige designs til barstole. Først og fremmest vælg et pålideligt mærke, og vælg derefter stolestolene fra udseendet. Det kan overveje mange aspekter som udseende design, størrelse design, dekoration og andre aspekter, og et punkt er, om det er i harmoni med boligindretning stil.

5. Stolsstolen er behagelig og kan sidde i lang tid

Det første øje er barstolens formskurve, ud over harmoniets udseende er det vigtigste at være behagelig. Fordi du sidder i baren i lang tid, føler du dig ikke ubehagelig og beder om stillesiddende. Hvis der er en pude, er kravet til puden ikke let at deformere, det kan understøttes af kroppen, og det kan reducere trætheden bragt af stolsstolen højde.

6. Stolsstolen i stolen er designet til at overholde den menneskelige kropskurve

Stolen til stolen har to slags plan og buet overflade. Den buede overflade er mere egnet til menneskelige behov. Det øger stærkt kontaktområdet mellem kroppen og stolen. Ifølge trykprincippet og det store kontaktområde kan det aflede kroppens tryk og gøre siddet mere behageligt. Det er bedst at have en skrånende del i designet, som kan forhindre folk i at glide fremad og kan også spille en rolle i stabiliseringen af bækkenet.