Hjem > Udstilling > Indhold

En hyggelig restaurant dæk skal have disse betingelser!

Mar 16, 2018

Så vælg restaurantsæbens sofa, først bemærket, er dens brugsfunktion, og de vigtige faktorer, der påvirker brugen af funktionen, såsom komfort!

Der er mange faktorer, der påvirker restaurantdækkens komfort som form, størrelse og materiale, for eksempel vil disse påvirke restaurantens komfort. I de tre punkter, der opfylder komfortdesignet, skal restauranten opfylde det ergonomiske designprincip.

Først er den anden; mellem sofaen pude og ryglæn vinkel for at møde folkens mødervaner, med de fleste mennesker, der spiser vaner, når de sidder og stolen sofa ryg ryg radian design skal overholde den menneskelige krop til at stole på, når rygsøjlens struktur. Indvendig påfyldning af sofaen og ryglænet skal opretholde en vis grad af blødhed og høj modstandsdygtighed, så at siddende på kroppen hverken vil føle sig ubehagelig eller danne en effektiv støtte til den menneskelige krop.

Den anden er størrelsen af problemet; Restaurantdækstørrelse omfatter hovedsageligt følgende aspekter: Restaurant sædehøjde, sæde, ryglænets bredde, højde, base og ryglæn vinkel, radian ryglæn. Utvivlsomt, størrelsen af restauranten design ethvert kort i sofaen på sofaen komfort har alle en stor indflydelse. Faktisk bestemmer størrelsen af hvert restaurantdæk den overordnede form af sofaen.

Endelig er kvaliteten af restaurantdækstol mere komfortabel end almindelig hvorfor? Det er fordi det er mere rummeligt, eller på grund af dets bløde sæde og blød elastik tilbage. Restaurantdækket vil gerne være i stand til at maksimere komforten, vi har brug for i sofaen stof og stuffing indsats. Stoffet skal have en god berøring, hudvenlig, miljøbeskyttelse, og den interne påfyldning skal være blød og høj modstandsdygtighed to karakteristika.