Hjem > Udstilling > Indhold

Et par punkter at tages i betragtning, når du vælger en kontorstol

Feb 20, 2018

Nu, dybest set, alle office arbejdstagere klarer alle former for psykiske arbejdskraft og fysisk arbejde i siddende arbejdsstillinger. Ifølge den aktuelle udvikling, vil folk stadig arbejde i siddende arbejdsstillinger i mange år. Derfor er det meget vigtigt at vælge en multi-funktionelle kontorstol, eller at vælge en retkontorstol,som vil gøre office processen lettere. Følgende er en kort introduktion til valg og køb afkontorstole.

1, at justere højden af sædet frit, vi har brug at vælge denkontorstolmed luften pres indstilling, og justere højden på stolen efter højde og ben længde.

2 at opretholde bagsiden af den naturlige komfort, kan vælge bagsiden kan justere denkontorstol. Højde og vinkel på ryglæn kan justeres på samme tid. Ifølge den forskellige situation er det nødvendigt at justere den rigtige kropsholdning og opretholde den rigtige kropsholdning.

3, vinklen af sædet kan justeres. Justere åbenvinklet af ryg og stol, naturligvis reducere presset af benet og tilbage, fremme cirkulationen af blod og glat vejrtrækning.

4. højden af sædet og højden på håndtaget kan justeres. Efter behov, enkel og praktisk, vilkårlige justering, at reducere presset fra nakken og skulderen.

5, denstolhar swing justering funktion, at gøre siddestilling mere komfortabel. Hvis sæde og ryglæn kan justeres, kan komfort styrkes yderligere.

6, sædedybde kan justeres efter højde status, lindre træthed forårsaget af lang tid arbejde. Office arbejdstagere dybest set sidder på kontorstole hele dagen. Derfor, når du vælger kontorstole, skal vi overveje alle aspekter af funktioner, og forsøge at gøre office arbejdstagere føler, at de ikke vil være træt, når de sidder.