Hjem > Udstilling > Indhold

CEO hvide-krave er din kontorstol sikker?

May 11, 2018

Løfte stolen eksploderede, som for nylig er blevet et varmt emne blandt en række arbejdende mennesker, og nogle medarbejdere er bekymrede for det og endda ideen om at skifte en almindelig kontorsstol. Det er ikke en "stol", men en "time bomb". Xiaobian er også en elevatorstol. Hver gang du ser sådanne nyheder, vil du være bange. Hvorfor eksploderer elevatorstolen?

Så er det en "time bomb"? Er det en "time bomb"? Reporteren har besøgt nogle kontormøbler butikker og sælgere i det nye område, og nogle billige sæder har de skjulte problemer med at bruge dårlige kvalitet barometriske stænger. Markedsovervågningsafdelingen mindede offentligheden gennem denne avis om ikke at købe billige elevatorer uden sikkerhed.

Hvordan kan en stol eksplodere? Mange mennesker er forbløffet over det, og problemet er på barometeret. Det er underforstået, at der i dag er tre hovedtyper af løfteudstyr, der anvendes på markedet: olietryk, mekanisk type og lufttryk, og det meste af husholdning og kontorbrug er lufttrykstypen. Denne elevator stol har en cylinder, de regelmæssige producenter er fyldt med nitrogen, koncentrationen er generelt mere end 99%, trykket er omkring et eller to atmosfæriske tryk.

Generelt er der tre typer situationer, der kan eksplodere: den ene er, at nitrogenens renhed er utilstrækkelig, og temperaturen og trykket stiger pludselig i høj temperatur eller friktionen for ofte; de to er, at cylindervæggen ikke er stærk nok eller materialet er fattigt; de tre er at forseglingen ikke er stram og gassen brister ud. Nogle sorte fabrikker til at sænke omkostningerne, fylde endda højtryksluft, er mere sandsynligt, at denne situation vil forårsage en eksplosion.

Når eksplosionen, konsekvenserne er utænkelige, har nogle eksperter lavet et simuleringseksperiment, kraften i luftpælens opadgående udbrud kan i det mindste bryde 6 tæthedsplader.

Dernæst vil vi minde om, hvordan du forhindrer eller undgår sådanne ulykker i fremtiden.

1 Sørg for at købe elevatorer, der er produceret af almindelige møbelproducenter, og ikke købe billige produkter med den fordel, at de er billige.

2 mange mennesker sidder i elevatoren stol, som at bevæge sig og flytte, eller frem og tilbage frem og tilbage, stolen glat at gå, disse sit metode er meget farlig, let at forårsage tryk baren ujævnt, vil trykstangen ikke være afbalanceret slid, der danner eksplosionen skjult fare.

3 Demonter ikke selv problemer, find fagfolk til at reparere.

4 Brug en vis periode, fagfolk skal regelmæssigt kontrolleres, når de er fundet at blive beskadiget, straks holde op med at bruge.