Hjem > Udstilling > Indhold

Skriveborde og stole i vestlige restauranter

Mar 16, 2018

Vil du prøve det lokale køkken i Frankrig og Italien hjemme? Forskellige kostkulturer påvirker ikke det kinesiske folks gunst til den vestlige restaurant. Nu kan du se figuren på en vestlig restaurant i et mere velstående forretningskvarter. Folk talte om udover lækre retter, restauranten er helt anderledes end i restaurantens layout, restaurantborde og stole, naturligt og i sidste ende stedet. Du er vant til spisepinde, er du vant til at bruge kniv og gaffel af den vestlige mad? Ud over den vestlige stil er mad og tallerkener, og Kina er anderledes, selv restauranten bord og stole, spisebord og stol stil og Kina fælles forskelligt. Den følgende drøm giver dig en detaljeret beskrivelse af stil og stil på bordet og stolen i Western Restaurant

Western restaurant borde og stole er meget rig på stil, i henhold til de forskellige standarder kan opdeles i følgende:

Division 1, fra det gældende nummer, har ofte en enkelt sidde stole, borde og stole, borde og stole tre seks fire.

2, og fra formen af bordet, den fælles firkant, runde, ovale og anden form.

3, ifølge materialet til fremstilling af vestlig mad og spisebord og stole, kan de vestlige spiseborde og stole opdeles i træborde og stole, massivt træborde og stole, borde og stole i rustfrit stål, stålrammer, træborde og stole , marmorborde og stole mv.

En typisk vestlig restaurant vælger to personer, borde og stole og fire borde og stole til brug sammen, fordi det ikke kun kan imødekomme kundernes behov, men også gøre fuld brug af det vestlige restaurantrum.

Det er værd at nævne, at standard western restaurant faktisk brugt den lange bar bord. Hvad angår de andre former uden for den lange strimmel, blev de fleste af hotellets møbler udviklet af restaurantbord og stoleproducenter for at imødekomme behovene hos kinesernes æstetik og behov.

Endelig minder det os om, at den vestlige restaurant kun er begrebet orientalske. Frankrig, Tyskland og andre europæiske lande har selv ikke dette koncept. For eksempel vil de ikke kalde kinesisk køkken orientalsk mad. Faktisk er den såkaldte vestlige restaurant også opdelt, såsom fransk restaurant, italiensk restaurant. Hver af dem har sine egne egenskaber, som ikke kan generaliseres.