Hjem > Udstilling > Indhold

Hvordan man forlænger levetiden for kontormøbler kup

Apr 12, 2017

Alle møbler har god vedligeholdelse, så møblerne forlænger levetiden, kontormøblerne. Ved køb af kontormøbler vil generelle forretninger give kunderne nogle rengøringsmidler, rengøringsmidler og lignende. Disse produkter, ikke kun i markedsprisen, er lave, men ofte er det ikke nødvendigvis muligt at opnå en god vedligeholdelsesvirkning. Følgende Xiaobian introducerer dig til en del af den daglige vedligeholdelse af kontormøbler på en bedre måde.

1, kontormøbler placering er også meget vigtigt, kan ikke placeres i direkte sollys, fordi solen efter en lang tid tilbøjelige til revner og let at falme. Men møblerne kan ikke placeres i fugtigt rum, f.eks. Tæt på de fugtige vægge, for at undgå forvitret trækrympning, det medfører lang fortrydelse, det er vanskeligt at åbne skuffen, typen af møbler til Alice, kontor sofa bør holdes på et tørt sted for at forhindre intern forårsbearbejdning, elastisk påvirkning.

Så køb tilbage kontormøbler er det bedste sted at placere luften tørring, så kontormøblerne selv har spillet en foreløbig vedligeholdelse.

Konferencetabellen

2, brug af kontormøbler bør også være opmærksom på det ofte rent, hvis ikke regelmæssigt at rense støv, let at akkumulere lille mellemrum, ikke kun at passe dem i problemer, men også påvirke det overordnede udseende, og støv vil gøre træprodukterne er nemme at ændre de gamle møbler.

Rengør støvet for at være forsigtigt med ikke at bruge vådt håndklæde til at tørre, helst med Mao Shan klart, hvis det er nødvendigt med en fugtig blød klud forsigtigt tørre, mener nogle, at oprydning af kontormøbler overflade med vaskemiddel eller sæbevand kan være bedre i virkeligheden er denne kemiske løsning sandsynligvis påvirket lysstyrken af kontormøbler maling eller forårsager maling tab. Vi kan fra tid til anden med en lille møbler voks eller blød Chiari som valnødolie, forsigtigt tørre ned tekstur.

te skab

3, kontormøbler overfladehvid ikke eksotermiske kopper eller alkaliske ætsende materialer, så let tilbage for at slette sporene, foruden at undgå at sprøjte blæk, som f.eks. Farvet væske på skrivebordet, fordi træmøbler har stærk absorption og ikke nødvendigvis kan være klaret op.

Mange forbrugere er på det tidspunkt bare købe kontormøbler vil være meget opmærksom på vedligeholdelse, lang tid vil genere, faktisk ønsker at opretholde kontormøbler ofte Xinyang, brug i lang tid, er det nødvendigt at rengøre den sædvanlige vedligeholdelse.

4, normalt bruge kontormøbler, men også være opmærksom på ikke lade den hårde hårde eller skarpe metal kollision, for at opretholde kontormøbler overflade ikke vises uheld spor. Især nogle store højkvalitets massivt træbord, arkivskabe og andre produkter skal være forsigtige for at forhindre ridser. Skab kontormøbler bevæger sig, ikke skubbe hårdt træk, for ikke at miste møbler bord ben, skader mv.