Hjem > Udstilling > Indhold

Er det godt for baren, stolen, rustfrit stålramme eller galvaniseret metalramme?

Mar 04, 2018

De fleste barborde og stole er stålrammens design, men mange ved ikke, at stålrammen på disse stålbordsborde og stole ikke er den samme, men også to slags rustfrit stålstativ og galvaniseret metalstativ. Så hvad med de to slags barstole?

Først og fremmest børstestolen i rustfrit stål

Det skal understreges, at rustfrit stål ikke er permanent rust, og rustfrit stål henviser ikke til et metal. Rustfrit stål refererer til en slags super ætsende stål. Selve rustfrit stål er en legering, og for hans non-show afhænger det af stålets legeringselementer.

Men rustfrit stål har generelt stærk korrosionsbestandighed, så den holder rustfri. Men det vil gradvist ruste med tiden, og rustens omfang vil blive påvirket af miljøet.

Derfor skal stængestolen i rustfrit stål rengøres regelmæssigt for at holde stolen ren og sæt i et tørt miljø. Det skal huskes, at overfladen af en barstole af rustfrit stål ikke må have rester af ætsende stoffer.

Den næste introduktion til den galvaniserede metal bar stol

Elektropletteringsteknologi er brugen af elektrolytisk vand på overfladen af det originale metal eller andre materielle genstande, der er fastgjort til et lag af metalfilm for at forhindre oxidation af metalet, han svarer til barstolen Calais et beskyttende lag, det beskyttende lag kan ikke kun forbedre barstolens korrosionsbestandighed, men kan også forbedre slidstyrken i barstollampen og kan tilføje en smuk rolle

Det er værd at nævne, at der i fremstillingsprocessen af mønter anvendes elektroplatingsteknologi. Strengt taget er mønten i sig selv en slags galvaniserende metal. Hårdheden, slidstyrken og korrosionsbestandigheden af mønter kan stort set ses barstolens egenskaber. Selv om der er mange fordele ved elektropletteringsstolen, er der en anden ulempe. Det er at afhænge for meget på platinglaget på yderlaget. Når beskyttelseslaget er beskadiget, vil det kun korrodere hurtigt, selvom det er hurtigt. Lidt vil barstolen