Hjem > Udstilling > Indhold

Vedligeholdelse af kontormøbler

Apr 12, 2017

Et skrivebord, kabinet type:

1 desktop: desktop besmirch behandlingsmetode kan være en blød klud til at tørre oliefladerne, kan genoprette den lyse som ny, især tape mærker med høj viskositet, god rengøring, rengøringsolie er det bedste rengøringsmiddel, men det er ikke godt for huden , bør undgå langvarig eksponering.

2 krop: hvis skuffeskuffen ikke er glat, kan købes i hardwareforretningen WD-40 smøremiddel sprøjtetøj kan glide. Hvis skuffeskuffens skuffefladefænomen kan trækkes ud af 1/3 skuffen, kan kabinettens krop på venstre og højre side med håndtrykket gøre skuffens overflade genskabe det glatte udseende.

To. skærm:

1 panel klud: den mest almindelige skærm klud panel snavs, små skum rengørings pletter kan være 3M spray i 10 sekunder, med en ren blød klud, må ikke bruges til at tørre olie pletter, kan forårsage falning og spor.

2 glasplader: Let at forlade, når tørre klud er yderst vanskeligt at rengøre, blød klud vådt aftørring for at tørre de gamle aviser, forsikringslys lyse eller holde med en blød klud for at tørre oliefletterne eller undgå at forlade krummer.

3 bordplade: rengøringsproces som beskrevet ovenfor.

4 maling: På grund af den stærke påvirkning af maling off, hvis kun et lille sted, kan modificeres sort pen.

Tre. Sofa:

1 klud sofa: behandlingsmetoder såsom skærm klud panel.

2 lædersofa: Vedligeholdelse må ikke bruge irriterende rengøringsmidler, opløsningsmidler, sæbevand, benzenmiddel, kolofonium, skal forhindre læderporer, daglig vedligeholdelse kan svamprensningsvæske, med cirkulær bevægelse for at tørre, ikke gnide, så tørt uldduk, at gøre en måned. Kan gøre overfladen lys som ny. Regelmæssig vedligeholdelse er den daglige vedligeholdelsesmodus skal først og derefter til en blød klud og en lille vedligeholdelse (olie uden for meget, og skal ændre den dykkede frekvensklud) jævnbelagt på læderet og tør derefter med en tør blød klud forsigtigt af med skinnende læder. Læder af frygt for fugt, solskin, kan ikke bruges til at tørre vandet, hvis der er vand, det skal være tørt, ellers vil processen producere revner. Regelmæssige vedligeholdelsesanbefalinger foretages hver anden sæson.

Fire. Kontorstol:

1 ren klud og lædersofa rengøring: hvis ovennævnte vedligeholdelsesprocedurer.

2 vippes med en anden lyd: Du kan bruge WD-40 væskestråle dyseaksel kontakt eller forår mv.

3 let at dumpe: vippe spændingsjusteringsknappen for at justere tætheden af den passende størrelse, ikke for løs, let at forårsage faren for dumping.

4 hjulestol: kørestolen kan opdeles i to slags, den ene slags er en hård nylon kørestol, der er velegnet til blød jord, f.eks. Tæppemateriale, en PU-blød kørestol, der er velegnet til hård jordbrug, såsom plastgulve, marmorgulve og træ gulvmateriale. På grund af friktionshjulet på jorden er stolens hjul let at blive farvet med uldfibre, og det er nødvendigt at fjerne uldpulveret på stolhjulet regelmæssigt og bruge den antistatiske spray til at beskytte stolen hjul.