Hjem > Udstilling > Indhold

Forholdsregler for design af bar og stol

Feb 20, 2018

Først og fremmest udseendet af en bar stol

Baren er et klassisk sted, men for at få baren til at tilføje lyse pletter, skal designprocessen af baren og stolen integreres i de mest fashionable og fashionable elementer. En avantgarde bar bord og stol. Den visuelle effekt er mere egnet til en bar som et sted for underholdning

Næste er barstolens materiale

Mange barborde og stole er lavet af høj kvalitet pine log bord, stol overflade, med designet af jern bordet, stol ramme. Kollisionen mellem bjælkerne og stålet er den bedste måde at udtrykke sig i den amerikanske industrielle retro antikvitet.

I forskellige barer kan du se barborde og stole lavet af forskellige materialer. Designere vælger disse materialer og spiser deres udseende. Desuden skal de fysiske egenskaber af disse materialer overvejes. Såsom træbjælestole , vil træbjælkens trækramme bruge højkvalitets hårdttræ for at øge lejestyrken og stolene, og mesa-delen vil bruge skønhed i trætekstekstraktion er forholdsvis blød, hvis træhuset, overfladen vil ridse forarbejdning.

Enden er prisen på bar og stol

Produktionsomkostningerne til barbordet og stolen er sammensat af to dele: materialeomkostninger og forarbejdningsomkostninger. Når barmøbel designere i design af barstole bør tages fuldt ud i betragtning, skal den økonomiske produktion af barborde og stole på samme betingelser ikke kun vælge de omkostningseffektive barborde og stole skal også have materiale, behandlingsegenskaber af disse råvarer er fuldt overvejet, udvælgelse af råvarer, der er lette at arbejde. Dette vil medvirke til at reducere omkostningerne ved forarbejdning i bundlinjen og i sidste ende reducere barstolens samlede produktionsomkostninger.