Hjem > Udstilling > Indhold

Den rigtige måde at sidde i kontorstolen

May 11, 2018

Først skal du justere skrivebordet eller arbejdsbordet til den rigtige højde i henhold til arbejdets art. Fordi forskelligt skrivebordshøjde har forskellige krav til sædets placering, er det til tider nødvendigt at skifte sæde. Når højden på skrivebordet er fast, kan sædehøjden justeres i henhold til "referenceobjekter" på hver del af kroppen.

Elbuer: I komforten af at sidde, Beijing kontormøbler, albuen tættere på bordet, jo bedre, for at sikre overarm og rygrad parallelt, lægge hænderne på den arbejdsbordeflade (f.eks. Notesbog eller tastatur), op og nedjustering sædehøjde, for at sikre albuen er ret vinkel. På samme tid skal du justere håndlængden så højden kan hæves lidt på skulderen.

Lår: Kontroller, om dine fingre kan glide frit under låret og stolens forreste ende. Hvis rummet er for stramt, har du brug for en justerbar fodstøtte til låret. Hvis der er en fingerbredde mellem låret og stolens forside, skal du hæve stolens højde.

Legemage: Under standen af skinker, der sidder fast på bagsiden af stolen, skal du prøve, om den knyttede knytnæve kan krydse mellemrummet mellem benets bagside og stolens forreste ende. Hvis du ikke kan gøre det nemt, er stolen for dyb. Du skal flytte bagsiden af stolen fremad, polstere en pude eller skifte en stol.

Bagsiden: Når du er træt, skal du ikke krympe i din stol. Dette vil føje ekstra tryk til taljen og intervertebral disken. Sæt balderne tæt på stolens bagside, det er bedre at lægge en pude for at bøje ryggen, så i træthed vil kroppen ikke skrumpe ned i en masse og kan reducere byrden af ryggen til den laveste.

Sigte: Luk dine øjne, så langsomt åbne dine øjne. Synslinjen skal være i midten af computerskærmen. Hvis displayet er for højt eller for lavt, skal den tilsvarende justering foretages for at reducere muskelspændingen.