Hjem > Udstilling > Indhold

Den anden kinesiske stol oprindelige designkonkurrence starter

Apr 12, 2017

I den tredje session i Kina (Dongyang) træ mahogni møbler fair i 2017 "kinesisk stol" design konference blev heldigvis i Dongyang kinesisk træsnideri Kultur Expo City, Dong Xi hall, indikerer, at den oprindelige anden kinesiske stol design contest blev officielt lanceret. Jiang Zhenlei, vice borgmester i Dongyang.

Hvordan kinesisk moderne æstetisk kontekst, arv kinesiske folkeslag traditionelle håndværk, fremføre håndværksen ånd, give "carving" immaterielle kulturarv i den nye æra, "den kinesiske træ kultur" i USA til at logge Home Furnishing mainstream æstetiske verdensklasse produkter. Dette er et vigtigt emne for denne konference, men også det ultimative mål for den kinesiske stoldesignkonkurrence.

Den oprindelige designkonkurrence anden Kina stol vil fortsætte rundt om "tankegang, søger puls, skabe" temat for formål, for at finde venen i den kinesiske civilisation er grundlæggende for opfindsomheden processen som en guide til kinesisk trækultur som bærer til den moderne kreative designkunst som et link på tværs af det gamle og moderne, krydser gennem ting, vil Kinas traditionelle kulturelementer ind i den moderne designkunst, skabe et mere professionelt, livs- og internationalt stoleprodukt, for korrekt at imødekomme markedets forbruger præferencer, brugervaner og æstetisk appel, og at opmuntre udviklingen af møbelindustrien.

I år starter organisationsudvalget fra "markedets efterspørgsel" og "design art styrke" af de to store drivkraftkilder, ledet af Zhejiang Creative Design Association og Dongyang Chinese Wood City, "den kombinerede" chef " Dongyang træmøbler virksomheder, International Creative Design Alliance, alliancen og kreative design i ind-og udland kreative design styrke, sammen for at skabe en "kinesisk stol" oprindelige designkonkurrence 2 udgave.