Hjem > Udstilling > Indhold

Prøv at købe en computer stol i fem dele

Apr 15, 2018

Eksperterne inden for kontormøbler giver de grundlæggende principper for valg af computerstol: en stol, der kan justere siddepositionen, passe menneskelig funktion, støtte armen og skulderen, yde en stærk støtte til lændehvirvelen, lindre muskeltrykket og led, og være en videnskabelig arbejdsstol.

Skoene passer ikke til, kun ved at kende; at købe computer stol, ligesom at købe sko, så prøv. Men hvordan man tester, og hvilke detaljer skal jeg være opmærksom på, når jeg forsøger at sidde, så jeg kan få en computerspil til brug for sundhed?

Sæt på pudevinklen: Siddende på computerstolen, efter at benene er hængende naturligt, er det stort set 90 grader med bordpladen, og fødderne kan være flade på gulvet eller på fodpuden. Knæleddet er lidt lavere end hoften. På grund af den forskellige højde af folk kan en stol med justerbar højde og sædedybde gøre folk med forskellig højde behagelig siddeplads.

To forsøgsvinkler: ryglæn på en computer stol skal vippes. Sædet kan vippes samlet (denne stilling kan lette benetrykket), rygvinklen kan justeres, og den kan låses fast. Disse funktioner er meget vigtige. Sikkerhedskopiering kan lette skulderhalstrykket. En lille fremadgående kant kan reducere trykket på underkanten og gøre dig mere komfortabel.

Tre, test talje støtte: en stol med talje støtte funktion, det kan give tilstrækkelig støtte til taljen, og det kan effektivt aflaste rygets pres. En bedre stol, midjestøttefunktionen kan også justeres efter behov.

Fire, prøv håndlængden justering: armlæn kan lindre spændinger af arme og skuldre. Justerbar armlæn er mere nyttigt at lette trykket. Armlænet er sat til en højde tæt på bordet, som kan maksimere vægten af arme og skuldre.

Fem testfunktioner: hovedtelefonen arbejder i lang tid, fra tid til anden for at læne sig tilbage og strække nakken. Hovedstøtten på stolen kan slappe af hoved og nakke. En god computer stol skal have funktionen til at justere højden og radianen af nakkestøtten.