Hjem > Udstilling > Indhold

Hvilken god er en standard stolstruktur

Apr 15, 2018

En god computer stol bør bestå af fem dele: Fem Star fødder, pneumatisk pumpe, chassis, sædeplade og backplane. Kun når medlemmer udfører deres opgaver og koordinerer med hinanden, kan de danne en behagelig og holdbar stol .

Den første del er den fem-stjernede fod, det vil sige de fem hjul, der glider computerstolen. De bærer vægten af den menneskelige krop og relaterer til stolens holdbarhed. Hjulene i mange billige computerstole er lavet af plast eller endda affaldsplastik. Plastens fysiske egenskaber er ikke gode, sommeren er for blød og vinteren er for skør. Mennesker støder ofte på den pludselige forringelse af hjulene, når de bruges. Et bedre hjul tilføjer korrekt nylon til plastik for at øge slidstyrken. Selvfølgelig er hjulene lavet af rustfrit stål og aluminiumlegering bedre.

Den anden del er den pneumatiske pumpe, som er ansvarlig for at løfte computerstolen. Insiders påpegede, at god luftpumpe og dårlig kvalitet luftpumpe prisforskel er omkring 7 gange. Den dårlige kvalitet pneumatiske pumpe stålvæg er meget tynd, ventilen er stram og lax, og den vil lække i lang tid, hvilket resulterer i stolesvigt. Lin Lanjiao giver dig mulighed for at teste trykpumpens kvalitet: løft stolen op til den højeste, og læg den derefter lidt efter lidt. Hvis stolen falder til ende, er trykpumpens kvalitet ikke god nok, hvis der ikke er nogen rebound på tidspunktet for faldet.

Den tredje del er chassis, som er hjernen i stole. Næsten alle funktioner realiseres gennem chassis. Chassiset kan manipulere stolens bagside eller fremadgående vinkel, såvel som den bløde og hårde grad. Chassisfunktionen bestemmer, om hele sædet kan vippes eller bakplanen kan vippes.

Den fjerde del er siddestolen, som skal svare til kurven af menneskelige skinker og lår. Tætheden og tykkelsen af svampe dækket af brættet er relateret til sædets komfort. Hvis svampen er for tynd, og tætheden ikke er nok, vil sædet "ikke garanteres" i 3 måneder.

Den femte del er bagpladen. Denne del skal være i overensstemmelse med menneskelig funktion. Jo tættere kurven på kroppens rygsøjle er, desto bedre jo bedre. Elasticiteten og sejheden i bagpladen er vigtige faktorer for at afgøre, om det er behageligt eller ej.