Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er effekten af en bar og en stol på en bar?

Apr 28, 2018

Bar er et populært rekreations- og fritidssted i det moderne samfund. Udsmykningen af en bar bestemmes af Anji bar. Bar møbler er den vigtigste del af udsmykningen. Det har et nært forhold til forbrugerens aktivitetsstol engros, såsom barbord og stol, hvilket er det hyppigste hjem, forbrugeren bruger i baren. Derfor afgør kvaliteten af stangborde og stole de vigtige kriterier for forbrugerne at vurdere stænger.

Bar bord og stol udseende og komfort eller ikke bar stol leverandører er meget vigtige. Formen og størrelsen af stangen og stolen skal først opfylde barens specifikke funktion; For det andet er det nødvendigt at gøre kunden komfortabel, både elegant og komfortabel, let at bevæge sig og stærk, slidstærk, slidstærk, og barbordet og stolen skal kunne forhindre alkohol og strygning. Brandhæmmende.

Design er en af de faktorer, der tiltrækker forbrugerne til at komme igen. Derfor skal barens og stolenes design være i overensstemmelse med de æstetiske regler, så du fuldt ud bruger transportøren af møbler sprogelementer som punkt, linje, ansigt, krop, farve, lys og så videre og gøre møbelproduktkonfigurationen mere perfekt og mere i overensstemmelse med det æstetiske princip ved hjælp af diversificerede modelleringsmidler. Ved udførelsen af designet skal vi understrege enhed og forandring af den overordnede form. "Enhed" betyder at de samme eller lignende ting placeres sammen for at danne en følelse af integritet, harmoni og ro på det hele, men for meget enhed vil fremstå stereotyp og ensformig. "Ændring" betyder, at forskellige ting sættes sammen for at danne en klar kontrast.

Det sidste er den æstetiske funktion af baren og stolen. Det kan siges, at det spiller en ledende rolle. Det bestemmer i høj grad stilen og atmosfæren af hele det indendørs funktionelle rum. Dette kræver, at når man vælger, designer og bestiller forskellige møbler, skal vi være opmærksomme på brugen af forskellige materialer med forskellig tekstur, følelse, tekstur og farve. Den rimelige matchning af glans vil opnå tilfredsstillende resultater og skabe den bedste stil og atmosfære i baren.