Hjem > Udstilling > Indhold

Hvad er størrelsen af stolen stolen

Apr 28, 2018

Hvad er størrelsen af stolen stolen

Stolsstolen blev oprindeligt brugt i baren, udseende modellerings bar stol er meget lig den almindelige stol, kun for at matche baren i høj størrelse er sædeoverfladen hævet. Nu har mange familier en lignende bar design, også køb bar stol, kan tilføje en masse charme til hjemmet, størrelsen af den generelle bar stol er lidt lavere end baren 20cm om det samme, omkring 60-100 centimeter mellem højden er mere normalt.

Stolsstolen og den sædvanlige stol ligner meget barstoleproducenten, men afstanden fra sædet til jorden er højere for at tilpasse sig den relativt høje stang og derefter introducere stangsstolens størrelse til dig.

Størrelse af bar stol

Vi ser normalt barstole er forholdsvis små, det er en stol, men faktisk mere som afføring, har generelt ikke ryglæn eller kun et lavt afsnit. Baren er for det meste højere end bordet, og barstolens højde justeres også af barstolproducenten. Fordi det er lavet i henhold til højden af forskellige stænger, er stangstolens størrelse også anderledes.

Bar stole kan opdeles i løftbare stole og ikke-løftende stole, som kan løftes eller sænkes. Det generelle løfteområde er mellem 20 cm og kan justeres med glæde. Så længe stangen med den rigtige afstand kan være lidt lavere end stangen 20cm om det samme, vil højden på ca. 60-100 centimeter mellem normal, også i henhold til miljøbehovet, passende forøgelse eller reduktion.

Selvom der er mange ændringer i barstolens størrelse, er der mange almindelige, med en standardstørrelse på 42 * 46,5 * 92cm. Ud over denne barstol har stolen også 44 * 44 * 83cm, 45 * 50 * 99cm, 45 * 45 * 92cm, 39 * 45 * 98.5cm og andre størrelser.

Funktioner i barstolen

Opsætning af en lille bar derhjemme er blevet en mode. Hvordan man kan dekorere baren med farver er en mærkelig følelse og luksus. Mellem køkkenet og spisestuen med en hul bar som en adskillelseslinje kan begge sider sidde, rummelige pladser, farve er meget frisk, spisebord og stol samlokalisering er meget specielt egnet til at forfølge vennernes livskvalitet.


Stolsstolen har en funktion:


1. Formen er moderne og proportionen er koordineret.


2. Rig i farver, kan imødekomme brugerens behov.


3. Anvendelsen af nye miljøvenlige materialer, lav forurening, materiale hårdere og mere holdbare.


4. Produktionsomkostningerne er lave og kan produceres i store mængder.


5. kombineret med ergonomi er det mere behageligt at sidde op.


En anden stil bar stol


Haven stil køkken dekoration gør hele køkkenet synes meget enkel og enkel; hele køkkenet er indrettet i farven af den hvide røde træfarve, det massive træbord er simpelt og generøst, fordi valget af køkkenbarnsstolen til valg af to firkantede massivt træstole, med den samlede kamp synes at supplere hinanden.


Køkkenindretningen af moderne enkel stil gør hele køkkenet meget forfriskende. Udsmykningen af hele køkkenet er hovedsagelig hvid, enkel og enkel. Ved valg af barstol bryder den sorte massivt træstol ikke kun hele enhedens helhed, men gør også hele køkkenet usædvanligt naturligt og generøst.


Den moderne enkle stil køkkendekoration hvordan man kan bruge modeens charme, gør udsmykningen af dette køkken os meget enkle, men i barstolens valg, rig line design, overdrevne udtryksteknikker, og få hele køkkenet til at se meget fashionabelt ud .