Hjem > Udstilling > Indhold

Træning af kontorstol

May 11, 2018

Office arbejdstagere er normalt svært at finde tid til at udøve på grund af deres travle arbejde. Hvis du er bekymre dig om denne sag, behøver du ikke at. I virkeligheden, det er ikke nødvendigvis en særlig øvelse sted eller en særlig uddannelse måde at udøve, sidder på stolens sundhed kan også være en fitness Oh! Alle sammen med mig at gøre motion på kontorstol:

1 skuldre skuldertræk. Skuldrene synes at binde op i hele kroppen, men normalt er der ikke mange muligheder for sportsaktiviteter. Løftede er også godt for dit helbred. Du kan påtage sig høj og påtage lave, og du kan også hæve eller hænge to skuldre samtidig, eller to skuldre en høj, en lav, ene tilbage, og en tilbagestående.

2 hænder ring. Hold dine hænder mod dine håndflader og lægge håndfladerne udad, så strækker sig så vidt muligt begrænse. Pause et øjeblik, så slå din palm på indersiden og vende tilbage til dit bryst. Så gentages flere gange, vente på arm syre anæstesi.

3 Flyt halsen. Først strække halsen, på samme tid efter Hagen tilbage, to skulder hængende, og derefter reduceres til den oprindelige position; derefter gøre necking handling, den konkrete praksis og udvidelse hals handling er modsatte, både nakke spændinger kan være gjort, kan denne handling stimulere skjoldbruskkirtlen og Biskjoldbruskkirtlerne, fremme sekretion af skjoldbruskkirtlen, modtage forfriskende effekt.

4 sider af siden. Først Forbered dig mentalt, så tvinge hovedet til en side og stopper et øjeblik. Når du føler en smule ømme, så cirkel i en anden retning.

5 knæ knivspids hænder. To knæet bør være "7" og sat på plads. De to hænder bør være knyttede som næve, knytnæve øjet bør være klemt inde mellem to knæ, og derefter to knæ bør presse to knytnæve fra begge sider. Et par gange, vente i to hænder og nogle sure anæstesi.

6 hoveder pitching. Hovedet er bøjet ned til brystet, så bagud, det stopper et øjeblik, og derefter cirkulere en gang indtil halsen føles lidt surt. Hvis du holder hænderne bag hovedet (som i en sidde op stilling), skubbe og skubbe tilbage hårdere, effekten bliver bedre.

7 håndled ryste og falde. Det er den højre hånd at holde stramme til i boksning, og derefter håndleddet fælles som centrum, prøv at ryste ud, mens de palmar fingre falder åben, så gentages flere gange at finger spændinger, håndled nogle syre kan; og derefter ændre venstre hånd.

En kreds af 8 hoveder. Dvs den hoved første bevæger sig langs den uret, og derefter bevæger sig langs den mod uret. Halshvirvlerne er ofte hørt under træningen.

9 gnider håndfladen på hånden. Hænder røre blidt hinanden på håndfladen og bagsiden af hånden. Der er en let feber på håndfladen og bagsiden af hånden, og folk føler sig trygge. Dette kan hjælpe hele kroppen igennem meridianer og akupunkter at regulere humør og lindre træthed.