2017 Kina Hot Sale høj sæde metal stol

Xinghao Furniture Factory er beliggende i Anji, Zhejiang, og Xinghao Furniture Factory er en professionel manufacturerof stole med avanceret produktionsudstyr, en gruppe professionelle teknikere, sofistikeret teknologi og stram styring, udviklet produkter med moderne design og lydkvalitet. Vi...

Produktdetaljer

Emballeringsdetaljer:

Materiale: Metal

Kartonstørrelse: 56 * 46 * 3025px
4 stk hver karton
20GP: 364 40 HQ: 852

Stil: Moderne

Anvendelse: Hotel, Home, Cafeshop

Armlæn: Uden armlæn

Foldet: Udfoldet

Funktion: Banket, Bryllup, Restaurant, Spise middag, Hotel

Oprindelse: Anji, Huzhou

Leveringsdetalje:

25 dage efter indbetaling af depositum.

Xinghao Furniture Factory er beliggende i Anji, Zhejiang, og Xinghao Furniture Factory er en professionel manufacturerof stole med avanceret produktionsudstyr, en gruppe professionelle teknikere, sofistikeret teknologi og stram styring, udviklet produkter med moderne design og lydkvalitet.
Vi har afgørende fordele i branchen. Vores produktivitet er stærk, og vores produkter er meget populære gennem hele landet og eksporteres til Sydøstasien, Europa, Amerika og andre regioner og lande.


Velkommen til engros 2017 china hot salg høj sæde metal stol til rabat med vores fabrik. Som en af de professionelle kinesiske moderne kontormøbler leverandører, vil vi tilbyde dig billig pris og god after-sales service.

Undersøgelse