Hjem > Nyheder > Indhold

Spisestue Køb seks aspekter skal overvejes

May 18, 2017

Spisestole er hjælperen af børn i færd med at acceptere voksen mad. Baby måltider kan sandsynligvis opdeles i følgende faser:

Spisestue 6-7 måneder eller deromkring behøver behovet for at tilføje ekstra mad stadig sidde på scenen;

Spisestue 6 måneder til 2 år for at øve deres eget måltid scene;

Spisestue Efter 2 års alder med voksne ved bordet med madstadiet.

Alle sunde babyer har evnen til at tage initiativ til at spise fast mad fra seks måneder, og forældre skal give dem tilstrækkelig tillid og mulighed. Foreslå, at børn fra at spise ekstra mad begynder med voksne, selv om voksne spiser, når han ikke spiser, skal også lade ham se undersøgelsen ved siden af. Brugen af spisestole er også barnet til at lære spisestad, give barnet et lille udvalg af fingre til at sætte mad, der er placeret på bordet af voksne, og spise sammen meget harmonisk.

Spisestue For at købe en spisestue, overvej disse seks punkter

1. Spisestue Komfort: Spisestole Det vigtigste er at sidde komfortabelt, ellers barnet, hvordan kan man lydigt sidde ned for at spise. Det vigtige punkt er, at barnet sidder der skal være bevægeligt rum. Af skønhedens skyld er nogle pladser i stolenes design smalle, ikke egnede til overvægtige babybuer. Før du køber, skal du spørge bredden af sædet, og derefter barnets fede og slanke skøn, eller måske ikke længe før du sidder.

2. Spisestol Sikkerhed: Basen skal være rummelig, ikke let at ryste, bordets fødder for at forhindre glat.

3. Spisestue Materialesikkerhed: For at forhindre munden på baby bid, hvis det er træ spisestue stole, skal kravene være massivt træ uden maling, hvis det er plastisk materiale, behøver ikke indeholde BPA.

4. Dining Chair Folding: Det er bedst at spare plads, når du ikke er i brug. Hvis det er woody, er det bedst at opdele. Hvis det er plast, metal, skal det foldes. Hvis det lokale tyrannernes hus er stort nok, skal du ignorere denne.

5. Spisestue Justerbar: De fleste spisestole er designet til en 6-måneders 3-årig baby. En 3-årig baby vil se mindre ud efter at have siddet på en spisestue. Hvis du vil købe en spisestue til at sidde op til 6 år, kan du vælge en træ spisestue, der kan nedbrydes i en bordstol.

6. Spisestue Sædeindstillingen skal rengøres bedre: Bør børn i spisestueene være meget rodet. Sædejakken er derfor ikke for tyk, skal være aftagelig og let at vaske kl