Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan forhindrer de arbejdende personer i et stillesiddende kontor skaderne i taljen!

Mar 29, 2018

Arbejdet er gradvist at dræbe din krop, også er erhvervssygdommen af, hvad andre siger, jeg tror ikke dette er virkelig en praktisk joke, tag stillesiddende kontormedarbejdere studio, øverst på skaden er øjne, en dag på computeren mere end 8 timer, og er forbundet med de 4 timer på computeren, skade øjet er meget stort. Den anden er skaden er taljen, stillesiddende arbejderstudie en dag, der sidder i stolens stolpe, er så høj som 10 timer eller mere, udover frokosten, anden gang alle på dit skrivebord, selv om middagssnappen er ingen undtagelse, det gjorde ikke nogen penge, men spildte taljen. Lad Star Hao kontorstol få et par tricks til at beskytte din talje.

Én: stå op i 5-10 minutter hver time. Hvis det er muligt, arbejde 1-3 timer om dagen. For eksempel vil mange udenlandske virksomheder med fremragende og humaniserede ideer opmuntre og skabe betingelser for arbejderne at arbejde ordentligt, og de indenlandske virksomheder kan være mere stive.

To: Styr udøvelsen af centermuskelgruppen, især øvelsen af den nedre rygsentermuskelgruppe. Mange handlinger, såsom pladesupport og mange ændringer, landmænds vandring og hukommelse, hård træning og andre større fælles øvelser, som f.eks. Styrkelse af det lave center, kan også forbedre den dybe centrale del af de mange splittende muskler.

Tre. Ofte gør lænden tilbage fascia løsne, punktum til den stillesiddende muskel strækker let kontraktur. Sommetider er kropet svært, ændrer kropsholdning, rygsmerter i taljen er ikke nødvendigvis problemet med muskelbelastning. For eksempel har næsten alle bybefolkningen et problem med kort (tensor fascia lata pressesår, noget lidt løs opløsning vil skrige, men afslappende fleksion vil forbedre efter), fordi mange mennesker sidder i ryggen fascia kontraktur, stiv kæde.

Fire. Køb fremragende støtte, planlæg gode stole, men ikke kun stole på stole. Mange virksomheder har udstyret deres personale med mere end 1000 dollars i stole, men problemet med taljen og ryggen er stadig plager mange arbejdstagere. Jeg har siddet i deres stole, hvilket er rigtig flot og behageligt, men det kan gøre brugeren mere afhængig af stolen og sidde på stolen for at gøre svagere centermuskelgruppe svagere og derefter forårsage lændermuskelbelastning. Du kan også teste yogakugle (stor, høj og lav). Du kan være træt i begyndelsen, men denne ting kan automatisk holde dig lige og holde god kropsholdning.

tjene penge, men spil i midjen. Lad Star Hao kontorstol få et par tricks til at beskytte din talje.