Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan køber du kontormøbler

Feb 20, 2018

Mange virksomheder, kontormøbler i kontormøbler, ved ikke, hvordan man vælger og køber? Så hvordan køber du kontormøbler ?


Sådan køber du kontormøbler ? Al kvalitet, pris, service design og mange andre faktorer påvirker vores dom, hvad er vigtigere? Det er rigtigt, at forskellige virksomheder med forskellige værdier er forskellige fra naturen. I sidste ende, hvilket aspekt skal vi være opmærksomme på? Indtil videre er der ingen standard svar, kun for at se på dit eget fokus. Som professionel kontormøbeludbyder mener vi, at høj standardløsningen er at opfylde virksomhedens værdier (Organisation) som standard.


Fremragende kontormøbler leverandører er gode til at løse problemer for kunderne, det vil sige at give kunderne den bedste overordnede løsning fra systemets højde og ikke skabe værdi for kunderne (værdien refererer til individualisering og unik kulturværdi) og alle der stammer fra design af kontormøbler .


Fra et andet synspunkt, køb af kontormøbler , skal de fleste af kunderne købe et par år tilbage, det er ikke nødvendigvis den ansvarlige, professionelt personale, der er ansvarlig for det mere umulige, ikke hvad professionel og amatøroplevelse, når dommeren er uundgåeligt der er mange misforståelser, vi lister, køb, til din reference.


A betaler for meget opmærksomhed på omfanget af virksomheder: skala kan kun forklare produktiv kapacitet, men det betyder ikke god kvalitet og stærk design evne. På en måde er skala og individualisering og kulturel værdi modstridende. Italien kontormøbler er berømt for fire hav, men omfanget af italienske møbler virksomheder er ikke stor. Mange kendte virksomheder har kun snesevis af mennesker, men italiensk møbler er berømt for dets design, ikke skala. Tværtimod er de lavtliggende produktproducenter ofte store i størrelse, og er mere almindelige i Zhongshan og Shunde. Hvilke kunder ønsker at købe er kvalitet og service (herunder design), som ikke har noget at gøre med virksomhedens størrelse.


B, betaler for meget opmærksomhed på lav pris: pris og værdi, omkostninger er normalt tæt forbundet. Lavprismøbler er normalt lavt omkostede og ringe i kvalitet og er generelt dårlige i udseende og design, og det er ikke en kulturel værdi. Erfarne købere ved, at køb af produkter, der er for lave i prisen, normalt forårsager mange skjulte farer, hvilket fører til mange problemer og beklager efter køb. For de fleste virksomheder er kløften i alt 10-20% ikke et stort problem.


En masse C, køb hurtig levering, spot kunder mangel på erfaring, uden at overveje high-end produkter i produktionscyklussen, hurtig afslutning af renoveringen til kontoret, kun at købe, har næsten savnet muligheden, kun den næstbedste Køb hurtige leveringsprodukter eller stedet. Disse produkter er som regel lavkvalitetsprodukter, manglende personlig og kulturel værdi, og endda dårlig kvalitet kan generelt ikke opfylde behovene hos højtstående kunder.


D, køb mærke: mærke til at købe kontormøbler er normalt ikke forkert, men køb af store mængder, at følge mærke møbler (især importerede møbler) i forhold til de generelle indenlandske højkvalitets møbler, eller meget dyrt, mindre 50 -100%, mere end 200-300%. For brand promotion omkostningerne af berømte mærke møbler, det stadig har brug for at betale en masse ægte guld og sølv. Desuden, hvor godt mærket er godt er kun en detalje, som nogle fagfolk kan skelne mellem. Faktisk er mærket ikke lige så stort som design. Brandvirksomheder har gode designere, hvilket ikke betyder, at hver designer er fremragende, men ikke lig med det fremragende design i alle tilfælde. Jeg er professionel designer. Jeg har mange gange set det dårlige design af mærkevirksomheder (selvfølgelig nogle få tilfælde), og endda afvigende fra de grundlæggende principper for design, såsom farveapplikationsfejl og andre sundhedsfejl.


E, køb møbler City produkter mange kunder til at købe kontormøbler som en meget lille ting, er ligeglad med møbler møbler bymøbler by stil, tid til at se, se højre, kan købe tilbage. Jeg ved ikke. Møbler by har mange stilarter og få boutique, så mange huse er billigere. Der er få high-end produkter og mindre møbler by. De fleste møbler byer har meget få high-end produkter.