Hjem > Nyheder > Indhold

Vedligeholdelse og vedligehold af barstol

Apr 12, 2017

Træ stol, dens største fordel er, at som naturen selv korn, og ændre den naturlige farve. Fordi træ hele tiden trækker vejret, placeres det i passende temperatur og fugtighed, samtidig med at man undgår drikkevarer, kemikalier eller varme genstande, der er anbragt på overfladen, for ikke at beskadige overfladen af træets naturlige farve. Hvis pladematerialet, når snavs mere, foreslår at bruge et neutralt rengøringsmiddel fortyndet med varmt vand for at tørre endnu en gang for at tørre vandet, skal du huske med en blød tør klud for at tørre de resterende vandpletter ud for at tørre helt og derefter bruge vedligeholdelse af voks polsk, selvom det kun opnås. Vær opmærksom på daglig rengøring og vedligeholdelse for at kunne lave træmøbler.

Stof stol efter køb, den første brug af stof beskyttelsesmiddel spray en gang, for beskyttelse. Tøjstangsstol kan bruges på normal håndklædetid, mindst en gang om ugen, med særlig opmærksomhed på fjernelse af støv mellem strukturer. Overfladen af stoffet klud farvet med snavs, tørre eller stof rengøringsmiddel ifølge instruktionerne brug en ren klud fugtet med vand udefra og indvendigt. Skal undgå at tage sveden, vandpletter og støv og sidde på sofaen. Det anbefales at du laver det meste af klædestolen, puden er opdelt i håndvask og maskinvask, møbelproducenter skal identificeres, fordi nogle af dem kan have særlige krav til vask. Hvis der findes løs tråd, skal du ikke hånden snappe, anvende pænt saks til at skære fladt. Alle stofdæksler skal rengøres ved kemisk rensning.

Sæt ikke pladen på pladematerialet på et fugtigt sted, må ikke tørres af med en fugtig klud, og det kan især ikke vaskes med sæbe eller vandvaskepulver. Basisdelen, der skal undgås med saltsyre, salt, saltvandsmaterialer, såsom kontakt, må ikke anbringes i et røgfyldt sted. Pletteringsdele af rusten forekommer, brugen af børste eller bomuld dyppet i olie overtrukket med rust, ca. 10 minutter senere og derefter tilbage til at tørre et par gange, kan du fjerne rust.