Hjem > Nyheder > Indhold

Vedligeholdelse og reparation af massivt træ spisestue

Jul 07, 2017

Massiv træstol Den største fordel ligger i det naturlige trækorn og mange ændringer i farvenes natur. Da massivt træ er en organisme, som hele tiden trækker vejret, anbefales det, at det placeres i et miljø, der er egnet til temperatur og fugtighed, og at drikkevare-, kemikalie- eller overophedningsobjektet skal forhindres i at blive anbragt på overfladen for at undgå skader den naturlige farve af træoverfladen. Hvis USA-pladematerialet, når snavset er mere, skal brugen af fortyndet neutralt rengøringsmiddel med varmt vand først tørres af for at rengøre vandet for at prøve at huske at tørre vandpletterne af med en blød tør klud for at blive fuldstændigt tørret af , og brug derefter vedligeholdelsesvoksen, selv om den er færdig, kun opmærksom på daglig rengøring og vedligeholdelse for at gøre træmøbler i lang tid nyt.

1: Vær opmærksom på rengøring og vedligeholdelse af spisebord og stol overflade. Tid med ren bomuld tør blød klud tørre forsigtigt af støvets overflade hver gang imellem med den tørre fugtighed af den våde bomuldssilke. Bordstolens krog og kran af det akkumulerede støv forsigtigt tørres rent og derefter rydde tørt, blødt fint bomuld klud tørre. Undgå brug af alkohol, benzin eller andre kemiske opløsningsmidler for at fjerne pletter

2: Spisebord og stole på overfladen, hvis der er plet, kan ikke være svært at tørre, vil brugen af varm te forsigtigt fjernes pletter, indtil fugtigheden er flygtig i det originale område belagt med lidt let voks og derefter Gnid let flere gange for at danne en beskyttende film.

3: Undgå at ridse de hårde genstande. Når du renser, skal du ikke gøre rengøringsværktøjerne til at berøre bordsstolen, skal du normalt lægge mærke til, lad ikke hårde metalprodukter eller andre skarpe slagbordsstol være, for at beskytte overfladen vises der ikke ridser. Dørstol

4: Undgå fugtigt miljø. Sommer, som f.eks. Indendørs oversvømmelse, er det tilrådeligt at bruge en tynd pude af mad og stole med jordens kontaktdel af bordet, samtidig lade spiseborde og stole ved vægdele og vægge holde 0,5-1 cm afstandsgab .

5: Væk fra varmekilden. Om vinteren er det bedst at placere spisebordet og stolen i en afstand på ca. 1 meter for at undgå lang bagning, så det lokale tørre træ, forvridning af deformation og lokal forringelse af malingsfilmen.

6: Undgå direkte sollys. Skal forsøge at undgå udendørs sol på hele eller en del af spisebordet og stol i længere tid, så det er bedst placeret for at undgå, at solen skinner på plads. På denne måde påvirker det ikke indendørs belysning, men også for at beskytte indendørs bordsstolen.