Hjem > Nyheder > Indhold

Vedligeholdelse af metalstole stole

Jun 06, 2017

Fordele: stærkt personlig stil, rige farvevalg, forskellige sorter, med foldfunktion, ret æstetisk værdi, billige varer.

Metalstol til at købe:

1. Coating

Chrome del: belægningen skal være lys og glat, let kan Kam, belægningen ikke kan blistere, kan ikke ruste, kan ikke udsættes for gul, kan ikke have ridser.

Titanium del: farve kan ikke hvidt, især bogey, den anden med chrome.Metal Stool Chair

Sprøjt del: filmen falder ikke af, ingen pimple, ingen rynkehud, ingen rustpunkt, glat og følsomt, fugtigt og solidt.

2. Metalrør og nittende foldedele

Metal rør del: kan ikke have løs led, revner, åben svejsning, pits; bøjning kan ikke have gæller, buet bør være glat og glat; svejsning kan ikke have svejsning, savnet svejsning, svejsetøj, stomata, resterende trådhoved, burr, og poleres afrundet: vægoverfladen skal være glat og glat, føles glat.

Riveting del: skal være fast ikke løs, nitter runde og de omkringliggende skal være glatte ingen smadre mærker eller burrs.

Folding del: skal være let at holde sammen, men også løs lige højre. Folding seng, stole, fæces, sofaer, borde og andre åbne, de fire fødder skal være på samme level.Metal Stool Chair

Vedligeholdelse af metalstole:

Kromstole

Aluminiumstole kan ikke anbringes på det våde sted eller let at ruste og endda føre til belægning. Forkromet film, såsom fremkomsten af gulbrun plet, med den neutrale olie tørres ofte for at forhindre udvidelsen til at udvide. Hvis der er rust, kan man bruge bomuld eller pensel dyppet i olie belagt i rusten, et øjeblik og derefter tørre komplekset, for at fjerne rusten hidtil, absolut ikke sandpapir poleret. Brug normalt ikke kromstolen, der kan belægges med et lag rustfri belægning på krom, der er placeret på et tørt sted.

2. Titanium afføring

Den rigtige titaniumstole af høj kvalitet vil naturligvis ikke ruste, men det er bedst at kontakte vandet, ofte med en tør bomuld eller klud gnid en gnid for at holde lyset og det smukke.

3. Sprængstole stol

Spraystole som pletter, vådt bomuldsklud kan tørres og tørres med tør bomuld. Pas på ikke at holde vandet. Brug bør være opmærksom på punkterne: uanset hvilken slags malede metalstole stol, bevæg dig for at være forsigtigt for at undgå støder; bør undgå at røre hårde metaldele, såsom frugtknive, nøgler osv. for ikke at forårsage ridser. Undgå at bryde for meget for at sikre, at den foldede del ikke er beskadiget. Metalstolestol

Faktisk er sommerstolematerialet det mest almindelige træ, jernplastik, rattan, bambus og så videre. Træstole stoler behøver ikke at sige, vi er meget bekendt med; jernstole stol ikke kun visuel køling effekt, føles koldt og køligt, det er den bedste sommer følelse; Vinbambusstole er frisk og naturlig, Enkel og elegant, kølig og behagelig, den mest velegnede til sommerbrug.