Hjem > Nyheder > Indhold

Metalkamstol fortæller oprindelsen af afføringen

Jun 30, 2017

Metalstole, træ. Stole har ryglæn, nogle har håndlister, og afføring gør det ikke. En stol er et sæde med ryglæn og nogle håndlister. Gamle Sat, ingen stol, "stol" er navnet på træet. "The Book of Songs" har "sin egen stol", "stol", der er "Zi", er en slags træ navn. På sæderne er Mazar den første til at se ud, er forgængeren til afføringen, læg en ryg på afføringen for at blive en stol. Afføringen hedder Shang i folkemængden. Oprindeligt brugt til at trampe på hesten, brugen af bilen, så også kendt som heste afføring, bilstol. Folk almindeligvis kendt som navnet, der er "WU stole", fordi kampsport folk sidder som uret, behøver ikke at stole på noget, dermed navnet. Taburetter er enkle og alsidige, så de er meget mere populære end stole. Forformen af afføringen er meget rig, det rektangles tidlige udseende, har fortsat til Ming-dynastiet, til Qing-dynastiet i en firkant, der er runde, fanformede, plumformede, sekskantede afføring.
Metallet skal stadig være ret stærkt, ikke? Siddende skal være fast. Så vidt jeg ved, er der ingen afføring i det gamle Kina, folk kommunikerer med hinanden, knæler eller sidder midt i sæder, Mazar er det første udseende, er forgængeren til afføringen, lægger en ryg på afføringen til blive en stol. Afføringen hedder Shang i folkemængden. Oprindeligt brugt til at trampe på hesten, brugen af bilen, så også kendt som heste afføring, bilstol. Folk almindeligvis kendt som navnet, der er "WU stole", fordi kampsport folk sidder som uret, behøver ikke at stole på noget, dermed navnet. Taburetter er enkle og alsidige, så de er meget mere populære end stole. Forformen af afføringen er meget rig, rektangelets tidlige udseende, har fortsat til Ming-dynastiet, til Qing-dynastiet i en firkant, men syntes også at være fanformet, plumformet, sekskantet afføring.
Afføring Materialer Nord og Syd, syd for afføringen er for det meste vævede rottnudler, norden er mere brug af kohud, fordelene ved begge materialer er åndbar, blød. Til Qing-dynastiet optrådte også en marmor-domineret skammel, sidde op cool, ser smuk ud. Oprindelig som sædestole, til Ming og Qing-dynastierne har mere brug. Sæt begge sider af sengen som en fodskammel, placeret ved siden af skabet, med et par blomster, potteplanter, bonsai. Hvad angår de høje ovenstående kabinetter i huset, stige op for at hente ting. I templet, som tilbagetrækning af sæderne, så her er afføringen generelt bred og kort, er formen elegant og kortfattet. Farmens brug af afføringen er robust, enkel, afføring generelt tykkere ben, ser enkel og solid.Metal Stolestol