Hjem > Nyheder > Indhold

Kontorstol Den korrekte markering

May 18, 2017

Det rigtige valg af kontorstole, forstår du virkelig?

Hver almindelig persons dag 24 timer er "rækken" "Lying" "sit" de tre adfærdstilstand indtager, og et arbejdsfamilieliv er at tilbringe næsten 80.000 timer i kontorsstolen, det er næsten en tredjedel af livet. Derfor, hvordan man vælger en kontorstol er en af de store ting i livet, tilsyneladende almindelige kontorstole, hvordan man vælger, faktisk en masse læring.

Der er tre vigtige faktorer at skelne mellem kontorstole og god kvalitet.

1. Kontorstol Chassis og stol ben

Chassiset skal have tilstrækkelig bæreevne, med fleksible og afbalancerede siddeben. Ifølge undersøgelsen er de fire-klo-stolben udsat for ubalance, mens seks-klasstolen ligger med jordkontaktpunktet, fordi for meget lettere at snuble brugeren. Et godt sæde skal være en fem-klo stol, som er det mest stabile og afbalancerede design.

2. Kontorstol Pude Komfort

Puden er bedst dannet, jo højere kvalitet af polstring vil have en vis grad af vægttolerance, hvis sædetasken kan justeres i overensstemmelse med deres egne vægtbehov, reducerer trætheden af stillesiddende følelse. Og buede sæder er fremragende, fordi overfladen kan øge bunden af lår og skinker og sæde i kontaktområdet, så gennemsnitstrykket spredes.

3. Kontorstol Tilt på bagsiden af stolen

Forskellige mennesker har forskellig vægt, og behovet for stolen tilbage tilt er ikke det samme. Mens den generelle hældning på stolen er fast, hvilket fører til vægten af den person til at læne sig på, vægttab af mennesker med en pludselig magert på bunden, understøtter ikke kun en følelse af let at sidde og slukke. En god stol skal være i hvilken form som helst, holdning, læner sig ned på bagsiden af stolen, kan lukke ryggen indpakket og holde. Den maksimale hældningsvinkel på 135 grader på bagsiden af stolen er en tilstrækkelig komfortvinkel fra den store dataanalyse.

Kontorstol Faktisk er kontorstole ikke længere blot et enkelt kontormøbler, flere og flere mærker til at integrere avanceret videnskab og teknologi i dem, de fleste forbrugere er i øjeblikket begejstrede for "ergonomiske kontorstole." Ergonomiske kontorstole kombinerer ergonomisk viden om sundhed, design og produktion. Denne kontorstol er mere intelligent stol tilbage design, kan passe den menneskelige tilbage kurve, til taljen tilstrækkelig støtte, og puden er integreret produktion og materiale miljøbeskyttelse sundhed.

Kontorstol Når simplicitet bliver en mode, følg den "subtraktion" -filosofi, der kombinerer "design", mode, liv, står i international højde og bredde, forlad det overflødige design fra kontorsædeformen, materiale, farve og funktion af opstigning og skønhed, skabe en pæn form, men meget rig konnotation af ergonomiske kontorstole, tager dig ind i en anden ny verden.

Kontorstol Tilsyneladende enkle almindelige kontorstole, ofte forsømmer vi, men kontorsstole påvirker helbredet af et langt møde på familiens kontor, ringere kontorstole for en lang stillesiddende skade på kroppen; Sundt kontorstole Opret et behageligt kontormiljø for os. Hvordan vælger du kontorsstole af høj kvalitet, som indeholder en masse videnskabelig og sundhedsmæssig viden, som er værdig til vores opmærksomhed. Vi tror, at når vi vælger en sund og komfortabel kontorstol, vil vi også få mere impuls til vores arbejde.