Hjem > Nyheder > Indhold

Kontormøbler Vedligeholdelse Seks Ikke

Apr 12, 2017

For det første er kontorbordet og stolen vedligeholdelse ikke på toppen af kabinettet, såsom møbler, tunge genstande, for ikke at fremhæve døren, døren er ikke streng; tøj undgår også at hale for meget mere end skabsdøren for at forhindre dørdeformation.

To, skrivebordsbord og stol vedligeholdelse må ikke vaskes med vand eller bruge en klud til at tørre møbler af krydsfiner, bør ikke nedsænkes i alkalisk vand for at forhindre spredning af krydsfiner eller lim.

Tre, kontormøbler og vedligeholdelse af møbler bruger ikke den originale malingfarvesmaling og kittet blande forskellige vægsprækker efter indlejring af møbler for ikke at forlade ar syv, brug ikke alkalisk vand.

Fire, kontormøbler vedligeholdelse ikke i håndtering træk træk, løft lys lys; når den er placeret for at sætte fladt på stabiliteten, hvis jorden er ujævn, skal benpladen for at forhindre skader på en struktur.

Fem kontorstoler og stole lægger ikke møblerne i solens eksponering, men placeres også for tørt for at forhindre sprængdannelse deformation.

Seks kontorstoler og møbler lægger ikke møblerne på et meget fugtigt sted, for ikke at imødekomme udvidelsen af det våde træ, der længe er let rådent, vil skuffen ikke åbne.