Hjem > Nyheder > Indhold

Ydeevne af metalstole stol

Sep 07, 2017

Folk siger ofte "stål træ møbler", fra det professionelle koncept for forståelse skal være metal møbler, stål træmøbler er kun en slags metal møbler, metal møbler rækkevidde er meget bredere. Hvor metalrør, plade eller pindemateriale som hovedstruktur med træ, alle slags træbaserede paneler, glas, sten og andre fremstillede møbler og metalmaterialer, der udelukkende er fremstillet af metalmøbler, kollektivt kendt som metalliske møbler.
Metal Møbler har 6 store fordele: meget personlig stil. Hovedkomponenterne i moderne metalmøbler er lavet af høj kvalitet tyndvægget karbonstålrør eller aluminiummetalrør med tykkelse 1 til 1,2 mm. Fordi den tyndvægte metalrør sejhed, duktilitet godt, design så vidt muligt ifølge designerens kunstneriske opfindsomhed, fuld spille fantasien, forarbejdning til en række kurver, buet smuk form og stil. En meget kunstnerisk smag af metalrørets hovedstruktur med massivt træ, træbaserede paneler, indpakket, sten, glas og andet tilbehør eller pyntegenstande smarte samlokaliseringskombination, for at vise en række forskellige million slags charme, det er forfriskende . Mange metal møbler udgør en unik, avantgarde stil, der viser en meget stærk personlig stil, disse er ofte træmøbler uforlignelige og sammenlignelige.
Rig farvevalg, metalmøbeloverfladebehandling kan siges at være farvestrålende, kan være en bred vifte af smuk farvepolyuretanpudersprøjtning, kan også være skinnende krom, kan være glitrende og lyst, luksuriøst og elegant vakuumtitanium nitrid eller titaniumcarbidbelægning, dåse også belagt med titanium og pulver spray to eller flere farver af den perfekte kombination. På nuværende tidspunkt er den internationale begyndelse af den populære plating K guld og sort guldbelægning proces, metal møbler klasse og klasse til en meget høj stat. Metal møbler sæt brug funktion og æstetiske funktion i en, nogle høj kvalitet Acura har værdien af indsamling.
Metal møbler kategorier og sorter er meget rige, velegnet i soveværelset, stue, spisestue bruges i møbler. Disse metal møbler kan være meget gode at skabe forskellige værelser i familien har brug for anden atmosfære, men også for at gøre hjemmet stil diversificeret og mere moderne atmosfære. Metalstolestol
Med foldfunktion: Mange sorter af metalmøbler har foldningsfunktion, det er ikke kun praktisk at bruge, men kan også spare plads, hvilket gør familiens levemiljø i begrænset område relativt løst og behageligt. Ganske æstetisk værdi har de seneste to år i den hjemlige fremkomst af jernmøblerne smeltet kinesisk og vestlig klassisk charme i den tilsyneladende robuste stil, elegant enkelhed og uden at miste den moderne atmosfære, værdien af kunstværdier og æstetisk værdi til nutidens møbler marked tilføjet en smuk scenery.Metal stol stol