Hjem > Nyheder > Indhold

Udvælgelse og køb af kontorstole

Apr 12, 2017

Stole er de fleste virksomheders grundlæggende behov, og køb af stole er en vigtig beslutning. Har du brug for at sidde på et skrivebord eller en spisestue stol for personalet at slappe af for kunden ved spisebordet, du vil have dine medarbejdere og kunder komfortable.

Når du køber en stol, vil du få det rigtigt første gang. Desværre synes valget at være uudholdeligt. Så før du finder en liste over stole, stole og endda en stol, skal du sørge for at have et budget og spørg dig selv om følgende spørgsmål:

1, har jeg råd til at købe en ny stol til min virksomhed?

2, vil jeg hellere spare penge til at købe en stol?

3, er det bedst at leje en stol?

Køb en ny stol

Hvis din virksomhed har råd til en ny stol, har du held. En bred vifte af stilarter og designs er tilgængelige. Det er muligt, at du kan finde det, du har brug for i en lille søgning.

Køb brugte stole

Hvis du er fleksibel om stolens stil, skal du bruge stolen til at levere forretningsværdi. Dit valg er begrænset, når der købes stole, men de kan nogle gange bruges meget gennem Clearing Corp eller fra et overskudsselskab.

Find stoleudlejning

Hvis dit budget ikke giver dig mulighed for at købe en stol direkte, eller hvis du bare har brug for en stol midlertidigt, bør du overveje at leje en stol. Leasingfirmaer og lokale kontorer vil ofte give dine stoler hurtig levering, samt indstillinger og rydde.

Ved køb eller leje af stole fra stoleleverandører skal man sikre sig, at de er fysisk egnede og stærke nok til kommerciel brug. Det ville være klogt at bruge lidt ekstra penge på en stol.