Hjem > Nyheder > Indhold

Betydningen af kontorer af høj kvalitet

Mar 29, 2018

Fra brugerens synspunkt er læderstolen vigtigere end de øvrige kontormøbler, såsom skrivebordet og arkivskabet, for folkets sundhed. Otte timer om dagen, nogle mennesker har syv timer at sidde på stolen.

Det kan ses, at stolen er afgørende for folkesundheden. Den dårlige arbejdsstol gør brugeren dårlig stående arbejdsstilling, der forårsager rygsygdom og lændermuskelbelastning. Så en god cortico stol opretholder brugerens helbred. Fra et andet perspektiv vil den defekte arbejdsstol, fordi brugerne ubehageligt sidder, påvirke brugerens humør, nedsat arbejdseffektivitet; selv om en dag med ti minutter, et år ned i to tusind minutter eller 33 timer, timelønnen på 30 yuan, med omkring tusind yuan. Et tusind yuan om året og fem tusind yuan om fem år. På den anden side er den defekte arbejdsstol ikke befordrende for virksomhedens image, den negative virkning af noget kvantitativt mål. Det kan også være et stort tab for fremragende arbejdere at afslutte deres opgaver, fordi stolen er ubehagelig. Så fra det økonomiske synspunkt, at købe en god arbejdsstol er endnu dyrere, men også omkostningseffektiv. De fem hundrede stærke virksomheder er stort set den verdensberømte stol, prisen er omkring otte tusinde yuan eller mere.

Hvad er en god stol? Ergonomisk stol er nødvendig for at passe brugerens sundhed. Det er kvalificeret arbejdsstol. Fra denne specifikation er 80% af de stole, der sælges på markedet, ikke kvalificerede. Smuk god arbejdsstol er nødvendig for at planlægge smuk, på den ene side udførelsen af virksomhedens image på den ene side for at give folk en behagelig følelse. Kvalitetstolen er som et kunstværk og tilføjer en smuk udsigt til studiet.