Hjem > Nyheder > Indhold

Kontorstolen er lige så høj som knæet

Apr 12, 2017

For kontormedarbejdere er stole som andre senge, det meste af tiden at sidde på toppen af arbejdet, så stolen er relateret til folks sundhed. Den amerikanske Kiropraktikforening sagde, sætte sig ned, når stolen er for lav, vil folk "nese" i sædet, hvilket forårsager rygsmerter, karpaltunnelsyndrom og skuldermuskelbelastning; og stolen vil forårsage høj albue smerte. Så, hvordan høj stol er den mest hensigtsmæssige?

Juster stolens højde skal stå op, fra stolen et skridt længere og justeringshåndtaget gør det højeste punkt på stolen sædet placeret lige under knæsiden, så når du sidder ned for at nå den mest perfekte kropsholdning, som kan sætte begge fødder fladt på jorden, knæene bøjede i rette vinkler.

Desuden bør bordets højde også være kompatibel med stolen, sætte sig ned, når bordet skal have plads nok til at tillade bevægelse af benene, brugen af tastaturet eller musen uden at løfte. Hvis benene ofte støder på bordet, skal det være nødvendigt at putte hårdt i en smule glat og stærkt konsistent i bordets ben for at øge skrivebordets højde; hvis kontoret til arm elevation eller ofte skulder smerter, skal du øge stolens højde, høj Houruo fødder ikke røre jorden eller en stol over knæet, kan sidde ved foden af puten et par bøger.