Hjem > Nyheder > Indhold

Indkøbsmetoden og vedligeholdelsesmetoden for massivt træ spisestue

Aug 10, 2017

Den første betingelse for spiseborde og stole er området for spisepladsen. Hvis restauranten er stor i størrelse, kan du vælge at være rig på tekstur, der matcher pladsen, en bordstol med moderat størrelse, og hvis spisepladsen er begrænset og antallet af spisesteder er usikkert, kan du vælge en foldning eller indtrækbar table.Dining Chair

Ved siden af kig på stilen er stilen på bordsstolen bedst med udsmykningen af restauranten, hvis ikke sikker, det bedste valg af det samme stilbord. I modsætning hertil er rundbordet egnet til mindre firkantede restauranter, og familien har en mere demokratisk atmosfære. Rektangulære borde vises i atmosfæren, egnet til familier, der ofte åbner fest. Firkantbordet er generelt lille, vises varmt meget.

1: Vær opmærksom på rengøring og vedligeholdelse af spisebord og stol overflade. Tid med ren bomuld tør blød klud tørre forsigtigt af støvets overflade hver gang imellem med den tørre fugtighed af den våde bomuldssilke. Bordstolens krog og kran af det akkumulerede støv forsigtigt tørres rent og derefter rydde tørt, blødt fint bomuld klud tørre. Undgå brug af alkohol, benzin eller andre kemiske opløsningsmidler for at fjerne pletter.

2: Spisebord og stole på overfladen, hvis der er plet, kan ikke være svært at tørre, vil brugen af varm te forsigtigt fjernes pletter, indtil fugtigheden er flygtig i det originale område belagt med lidt let voks og derefter Gnid let flere gange for at danne en beskyttende film.

3: Undgå at ridse de hårde genstande. Når du renser, skal du ikke gøre rengøringsværktøjerne til at berøre bordsstolen, skal du normalt lægge mærke til, lad ikke hårde metalprodukter eller andre skarpe slagbordsstol være, for at beskytte overfladen vises der ikke ridser. Dørstol

4: Undgå fugtigt miljø. Sommer, som f.eks. Indendørs oversvømmelse, er det tilrådeligt at bruge en tynd pude af mad og stole med jordens kontaktdel af bordet, samtidig lade spiseborde og stole ved vægdele og vægge holde 0,5-1 cm afstandsgab .

5: Væk fra varmekilden. Om vinteren er det bedst at placere spisebordet og stolen i en afstand på ca. 1 meter for at undgå lang bagning, så det lokale tørre træ, forvridning af deformation og lokal forringelse af malingsfilmen.

6: Undgå direkte sollys. Skal forsøge at undgå udendørs sol på hele eller en del af spisebordet og stol i længere tid, så det er bedst placeret for at undgå, at solen skinner på plads. På denne måde påvirker det ikke indendørs belysning, men også for at beskytte indendørs bordsstolen.