Hjem > Nyheder > Indhold

Disse kontormøbler er lille viden. Har du ankommet til at få?

Mar 29, 2018

1, bør kontormøbler materialet reagere på kundens bygningskonstruktion og kombinere problemfrit. Rimelig og effektiv udnyttelse af rummet, så den maksimale fordel, arbejdspladsen i lejligheden, jianfengshiduo, alle arbejder en stærk følelse af mad i rummet.

2, bør kontormøbler være tilstrækkelig til mad special kunde organisation, en del af funktionens antal og karakter, for at opfylde den særlige del af arbejdet og skrivebordet plads til.

3, bør kontormøbler catering opfylde kundens efterspørgsel efter civilisation og træffe beslutning mellem åbenhed og privatliv. Nogle virksomheder med samme overfladiske harmoni, nogle virksomheder tillader selv autoritet, noget overfladisk arbejde uafhængigt, vi møder bekvemmeligheden mad til studiemøbler til kunder.

4. Arbejdsmøblens højeste position er at skabe civilisationens værdi, skabe individualisering, skabe skønhed og kunstnerisk værdi. Dette er et ønske om karakteristika for virksomhedernes civilisation, produktets generelle produkt og CI-stratagem. Lav standard er at følge den dekorative hensigt at dekorere stil; Høj standard er at kompensere for mangel på dekoration og dekorationsteknik, både modsat og komplementært i hånden.

5, køkkenets stil er det indre af det indre materiale, og det er også den mest provokerende del af objektet. Stilen med madlavning har intet at gøre med brugen af tredimensionel mad, mere vægt afhænger af arbejdsmønsteret af møbler stil og farve, det er nok at overveje kundens personlige og unikke appel; på den anden side for at matche den æstetiske appel, der søger skønhed og kunstnerisk værdi, skaber en unik civilisationsværdi for kunderne.