Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er tilbehør til kontorstolen og hvordan man vælger kontorstol

Feb 20, 2018

For kontormedarbejdere, der arbejder i kontorer hver dag, er kontorstole bekendt med kontorartikler, og de kan sidde på kontorestole i otte timer eller mere hver dag.


En god behagelig kontorstol vil få folk til at sidde på jobbet, for en dag føler sig mindre træt. Tværtimod, hvis kontorsstolen ikke er god nok, vil de mennesker, der sidder på det, føle sig mere trætte. Så hvad er tilbehør til kontorstole og hvordan man vælger en god kontorstol ?

Først og fremmest, lad os vide, hvad tilbehør til kontorsstolen har

Et af kontorsstol tilbehør - fem stjernede fødder

Fem stjernede fods generelle kontorstol tilbehør, stativ på omslag udsøgt træ fod skønhed dekoration. Vælg denne femstjernede pin, høj bæreevne, høj sikkerhed. Valget af pneumatisk løft eller løfteskrue to, kan også prøve tegninger. Stativet med en skrå flad jern. Rigtigt eller fladt jern, fladt rør, ovalt rør. Produktudseende. Død 100 års jubilæum erindringsstemplerTo-damp stolpen af kontorstol tilbehør

Dampstang er en uundværlig del af kontorstolens komponenter, stolvarme og luftfriktion i rotationsprocessen. På grund af princippet om "varmt og koldt" komprimeres luften, og strømmen genereres, og midteraksen skubbes ud, og det vil medføre fare. Det er bedst at bruge stolen, vær ikke billig.

Tre af kontorstol tilbehør - chassis

Chassiset er stolstøtten, stænger til stangstangsstole til kontorstol er forbundet til en helhed. På grund af denne effekt skal vi derfor forstå kvaliteten af købet.

Firehjul af kontorstol tilbehør

Hjulet er en uundværlig del af den moderne kontorstol . Det er normalt matchet med fem stjernede fod. Det kan rotere tre hundrede og tres grader, og det er praktisk for os.

Efter at have kendskab til, hvad alle kontorstole har, lad os se, hvordan man vælger en kontorstol .

1, dybden af kontorstolen mere formelle lejligheder, siddestilling mere sidder. Mens personens siddeposition er korrekt, skal du sidde foran stolen mere "lav" stilling. Hvis du er hjemme, vil folk være mere afslappede, og denne situation kan ikke gøres mere dybt. Så tag et sted, når du køber det, prøv den dybe følelse af hele kroppen, når du sidder og ved, om den opfylder kontorets behov.2, kontorstol - stolben og højden af brugerens fod lang og lukket, bortset fra stolstolen høj stol sædeklasse, generel stol højde vil ikke være for overdrevet, men hvis enheden har en mand af lille statur bør også overvejes.

3, højden af håndlænets sæde, hvis det er vant til at lægge hænderne ned i folket, kan ønske at vælge kontorstol armlæn er lav eller ingen arme; men hvis folkene elsker vil skrumpe midt i kontorstolen , er armlæn, sæde, høj dyb stol, nok det bedste valg.

Kærlighed folk, 4 høj lænestol tilbage, men kan vælge ingen armlæn og ryglæn afføring, kan vælge lave håndlister og lav ryg stol; hvis kærlighed vil fokusere på ryggen og derfor stole på på bagsiden, kan du vælge kontoret stol ryggen er højere, på dette tidspunkt kan også se på ryglænets højde er i nær hals. Nogle gange er stolens ryghøjde tæt på nakken, men lader brugeren sædvanligvis lægge halsen i en vinkel på 90 grader på bagsiden, så det let kan forårsage skade på nakken.

Med samfundets fortsatte udvikling og udvikling er der flere og flere kontorstole, så der er flere og flere valgmuligheder ved valg af kontorstole . Men uanset hvilken kontorstol, vil producenten forsøge at gøre stolen mere behagelig og se smukkere ud i kontorsstolens design. I lyset af så mange slags kontorstole, når du vælger kontorstole , bør du ikke bare lytte til andres introduktion, men også prøve at sidde og opleve efter dine behov, vaner og anvendelsesmuligheder, og vælg kontorstole der passer til dig.