Hjem > Nyheder > Indhold

Hvad er dimensioner og materialer i spisebordet?

Apr 12, 2017

Hvad er størrelsen og materialet i spisebordet? I vores arbejde og studere liv er spisebordet et af de mest brugte møbler. Så, hvilket materiale og størrelsen af spisebordet er rimeligt? Denne artikel om dette emne for alle at gøre dette, så du har en korrekt forståelse i livet, følger Xianghe-mallene Xiaobian sammen for at finde ud af.

Spisebord er en slags redskaber til mad, en bred vifte af materialer, mere til skrivebordet og sædet er forbundet med hovedstilet. Højden på 720mm-760mm-standarden, spisebord og stolskabe til vores daglige liv og sociale aktiviteter med brug af mødet, skæve, måltider og andre funktioner. Består normalt af en række dele og komponenter monteret på en bestemt måde. Spisebord til alle at bruge, det meste af stål og træstruktur, enkel struktur, enkel farve.

Spisebordsmateriale

Vi ved, at måltidet ofte efterlader resterrester eller oliefletter og så videre, hvilket kræver, at spisebordet skal rengøres let, og det rustfrit stålbord ved rengøring er det godt rent, men den overordnede effekt er også meget god , ser meget smuk ud, vigtigere er bordet i rustfrit stål, dets antikorrosionsevne er meget godt. Men på dette fugtige sted skal der være sin stærke korrosionsbestandighed, så udover vores spisebord i rustfrit stål kantine, er det andet materiale, der produceres af bordet, ikke anvendeligt i spisestuen.

Der er et spisebord materiale er glasfiberforstærket plastik. Vær opmærksom på vedligeholdelse af nogle bord, der er placeret på bordet, for eksempel: men noget skal bruge en varmeisoleringsplade, hvis du ved et uheld rører ved det hvide snavs på bordet, vil den tilgængelige hvide kamferolie langs skalaerne gnides frem og tilbage, hvis du vil fjerne det hvide snavs på glasset, kan hælde noget olie i snavset med hvidt spotting på stedet og derefter tørre af. For at ridse tilgang er at gøre arbejde i det skadede område med farvestof, farvestoffet er tørret, og derefter jævnt øvre lys voks. Den nemmeste ting er at bruge trægulv reparationsvæske, du kan fjerne de små ridser på borde og stole. Marmor er nem at rengøre eller mindre vand, regelmæssigt med en fugtig klud med et mildt rengøringsmiddel, og tør derefter af med en blød klud for at rengøre og polere. På den ene side er cafeteriet ved køb af bordet, men også mere opmærksom på prisen, faktisk er bordet det samme, så prisen er blevet det første emne, der skal overvejes. Prisen på rustfrit stål er meget rimeligt, men også meget simpelt og bekvemt, det tegner sig ikke for et stort område, men kan rumme mange mennesker, så det er det bedste valg til skolens cafeteria.